Петя Михалевска е водач на листата на БСП в Кърждали

Листата за предстоящите парламентарни избори бе единодушно подкрепена

„Всички ние, кърджалийските социалисти заставаме твърдо зад теб, зад младостта и бъдещето на Кърджали“. С тези думи областният лидер на БСП Милко Багдасаров посрещна водача на листата на социалистите за парламентарните избори -Петя Михалевска, по време на Областния съвет на партията.

„Залагам на една позитивна кампания, лице в лице с всички граждани. Кърджали се нуждае от промяна. Младостта е на ход”, посочи Михалевска.

Единодушно бе подкрепена листата за предстоящите парламентарни избори, както и двете места, определени за гражданската квота.

На второ място е Есен Устренска - на 30 години, адвокат, поетеса по душа, общински съветник в Кърджали, зам.-председател на БЧК в Кърджали, а на девето - председателят на тракийско дружество „Тракийско сърце” Марияна Ликова.

Останалите в листата са: На 3-то място е председателят на кърджалийската партийна организация Георги Кючуков, на 4-то - Костантина Карабоюкова, областен председател на Младежкото обединение, на 5-о - Венелин Башев, председател на Кирковската партийна организация, шести и седми ще бъдат представители от гражданска квота, на 8-мо място е Теодора Каракостова, областен председател на жените социалистки, на десето .областният председател на партията Милко Багдасаров.

След заседанието Петя Михалевска, потомка на капитан Петко войвода, заедно с членове на листата се поклониха пред бюст-паметника на войводата. В знак на признателност към неговото дело те поднесоха венци и цветя, посочват от пресцентъра на БСП-Кърджали.

Материалът е първо публикуван в 24rodopi.com