БСП Кърджали регистрира листата си за парламентарните избори

01.03.2021 г.

"Тази сутрин регистрирахме своята листа в РИК за парламентарните избори. Листата на БСП беше обявена първа - още през февруари, с което дадохме ясна заявка за класирането в изборните резултати за област Кърджали", заяви във фейсбук водачът на листата на "БСП за България" в Кърджали Петя Михалевска във фейсбук пост след регистрацията на кърджалийските кандидат-депутати на левицата за 45-тото Народно събрание.

"Като водач на листата в Кърджали моята цел е "БСП за България" да води позитивна кампания, базирана изцяло и само на факти и аргументи за нормализирането на живота на в региона и страната. Като лява партия нашият приоритет винаги е бил и ще продължава да бъде грижата за хората", посочи още тя.

"Нашият водач, Петя, е млада и амбициозна. Тя е видяла много покрай баща си, Димчо Михалевски. Освен това е местен човек, излязъл от Кърджали добре познава проблемите тук, особено проблемите на младите хора", заяви минути след регистрацията областният лидер на БСП Милко Багдасаров, цитиран от местната медия "Нов живот".

Листата на "БСП за България" в Кърджали за парламентарните избори на 4 април:

1. Петя Димчева Михалевска

2. Есен Ясенова Устренска

3. Георги Тончев Кючуков

4. Константина Илиева Карабоюкова

5. Венелин Емилов Башев

6. Надежда Атанасова Тодорова

7. Мария Тодорова Милушева

8. Теодора Янчева Каракостова

9. Марияна Делчева Ликова

10. Милко Петров Багдасаров