БСП стартира своята кампания в Кърджали от НАЧАЛОТО НА БЪЛГАРИЯ

15.06.2021 г.

Под паното на великия Хан Аспарух и неговите завети към бъдещите поколения,  с послание за победа на 11 юли , четири гълъба полетяха към родопското синьо небе. Изключително топло, с букети от здравец и автентични народни песни, местните жители посрещнаха кандидатите за народни представители на коалиция “БСП за България“. Областният лидер Милко Багдасаров представи листата като стабилна, балансирана, съчетаваща опита и енергията на младостта, с отново преобладава дамското и младежко присъствие. Той акцентира върху качествата на водача на листата Велизар Енчев - доказан международник, дипломат, университетски преподавател,  доктор по международно право и международни отношения, човек със силно изразен профил на родолюбец. От своя страна Велизар Енчев заяви, че това място, натоварено с толкова много история, заслужава достойно бъдеще.

Лидерът на младежката организация  Костантина  Карабоюкова, втора в листата, мило изненада всички като, освен оптимизма и вярата в изборния успех съкровената вест, сподели, че листата на социалистите в Кърджали е най-дългата с още един бъдещ член. Студентът по право Ангел Коджаманов, представител на партия АБВ, изрази своето твърдо убеждение, че бъдещето на България, с широката лява коалиция „БСП за България“ ще бъде много по-добро и изборът на всички родолюбци е номер 4.

Кандидатите за народни представители положиха цветя пред мемориалния паметник в центъра на селото  и пред барелефа на капитан Петко войвода. Накрая всички кандидати  подариха по една историческа книга на домакина  Димитър Антонов, бивш кмет на село Аврен.