Джебел към БСП: Въпросът с пенсиите трябва да се реши

24.10.2021г.

Водачът на листата на БСП за Кърджали Милко Багдасаров и кандидати от водената от него листа проведоха  в Джебел среща с членове и симпатизанти на партия и граждани. Проведените разговорите отново бяха откровени, от най-различен характер. Хората споделиха проблеми като започнем от тези, за населеното място, общината и стигнем до темите от национално и международно значение. Най-обсъждана остава тази за преизчисляване на пенсиите. Всички бяха категорични, че въпросът с пенсиите трябва да се реши кардинално, защото днес повечето пенсионери са на ръба на оцеляването.

Кандидатите за народни представители посетиха и градската градина в Кърджали, както и  Перперек.

В Кърджали наред с раздаването на рекламните листовки заедно с младежкия председател на БСП Костантина Карабоюкова, кандидатите проведоха  десетките разговори с граждани за техните проблеми и тревоги, както и за предложенията на левицата за тяхното решаване.

В Перперек Милко Багдасаров и д-р Ваня Михалева подкрепиха инициативата на жените социалистки Теодора Каракостова и Марияна Ликова, които в навечерието на Димитровден подариха икона на светеца, на настоятелите на храма "Св. Пророк Илия“.