Кандидатите за народни пресдставители от „БСП за България“ в Кърджали отбелязаха 109 от освобождението на града

Социалистите отбелязаха рожденият ден на водачът на листата на левицата Милко Багдасаров.

 

Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ в Кърджали отбелязаха 109 от освобождението на града. Поради епидемиологичната обстановка тази година  в града нямаше организирано тържество.  В знак на признателност групата общински  съветници  и кандидатите за народни представители от листата на Коалиция „ БСП за България“поднесоха  венци и цветя пред паметника на  генерал Васил Делов,командвал войските освободили Източните Родопи  и Паметника на освободителите в градската градина.

Социалистите проведоха срещи с жители на общините Момчилград, Крумовград и Кирково. Те потвърдиха усещането, че хората ясно съзнават ролята, която  ще има БСП  в бъдещото управление на България. „Управлението е отговорност, която включва не само програма за управление, а и сериозен анализ на всичко дотук, кадрово обезпечаване , човешко отношение към опонентите и редица още неща“, споделиха граждани. .Радваща бе оценката, че всички подкрепят решението на за усмихната и позитивна кампания. На входа на офиса на БСП  в Крумовград върху плакатите с образа и имената на кандидатите на левицата местните бяха изписали "МЕСТНИ,  СВЕСТНИ И ИЗВЕСТНИ".

Социалистите отбелязаха и рожденият ден на водачът на листата на левицата в региона Милко Багдасаров.  

По повод 19 октомври – ден на българския лекар кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ приятно изненадаха с кошници от цветя  д-р Ваня Михалева ,втора в листата ,проф.д-р Тодор Черкезов,управител  на областната болница,д-р Магдалена Маринова – началник инфекциозно отделение ,д-р Жечка Велева-началник неонатологично отделение,д-р Габровски- началник ТЕЛК.