Проф. Георги Михайлов: БСП стои за интересите на българските граждани

17.09.2022 г.

Водачът на "БСП за България" в Кърджали проф. Георги Михайлов и кандидати от листата се срещнаха с граждани от Момчилград. По време на срещата бяха дискутирани теми свързани със здравеопазването, необходимостта от аптеки в малките населени места, преизчисляването на пенсиите, демографския проблем и много други.

"БСП изпълни своите обещания, които даде на българската нация като участник в това управление. Много неща се направиха в социалната политика. Благодарение на нас бяха преизчислени пенсиите и увеличени майчинските надбавки. Постигнахме намаление на данъците за млади семейства и реализирахме политики, за които настояваме от години, каквато е безплатните детски градини и ясли", заяви проф. Михайлов.

По време на срещата всички присъстващи се обединиха около това, че занемарената инфраструктура, проблемите с водоснабдяването и най-вече недостига на лични лекари са сред основните в малките населени места.

"БСП е партия на бъдещето, защото стои зад интересите на българските граждани много повече отколкото зад партийните си интереси", каза в заключение проф. Георги Михайлов и призова хората да гласуват на 2 октомври с бюлетина 28, за да имат силна, стабилна и социална държава.