Милко Багдасаров: Време е за разумни решения. Време е знаещите и можещите да помогнат на страната ни

14.10.2021г.

Kоалиция „БСП за България“  стартира своята предизборна кампания.

   Кандидатите за народни представители се включиха в храмовия празник на църквата „Св.Петка“ в известното  село Пчеларово, община Чeрноочене. Присъстваха на празничния водосвет, където отец Ангел благослови началото на кампанията с пожелания за здраве и успех на листата на социалистите . 

    Жителите на селото, стекли се на църковната служба по стар български обичай  бяха почерпени с питка и мед от кандидатите за народни представители, издигнати от БСП. По случай храмовия празник водачът на листата Милко Багдасаров подари на храма „Св. Петка“ икона на светицата от дърворезба.  

Социалистите тръгват единни и амбицирани за  постигане на добър резултат и спечелване на мандат в извънредните парламентарни избори. 

Милко Багдасаров пожела здраве на всички български граждани и  обяви приоритетите на коалицията  в Кърджали за  строеж на обходния път, индустриалната зона, разширяване прохода  Маказа, новата спортна зала.  „Кърджалийци заслужават повече. Време е за разумни решения. Време е знаещите и можещите да помогнат на страната ни, да заемат своите места в парламента. До този момент единствената партия с точна, ясна визия за развитие на страната в дългосрочен план е БСП“  заяви Милко Багдасаров, водач на листата на БСП за област Кърджали.

        Доктор Ваня Михалева- втора в листата сподели, че за нея здравето на хората е най-важния приоритет. „Здравеопазването в страната се нуждае от дълбока промяна. Проблемите са много,те се трупат и все още търсят своето решение. Като се почне от  липсата на кадри,  липсата на  дългосрочна стратегия за спешната медицинска помощ, липсата на здравни грижи за хората, особено в планинските и отдалечени населени места , високите цени на лекарства и медикаменти и много още други“ заяви д-р Михалева.