Милко Багдасаров: По-справедлив и по- спокоен живот на гражданите в България

БСП за България регистрира листата си в Кърджали

      С много усмивки и  настроение коалиция „ БСП за България “  регистрира своята листа с кандидати за народни представители в 9 – ти МИР Кърджали. С шеговит тон ,усмихнат Милко Багдасаров веднага сподели,че в листата на БСП всички са „ Местни,свестни и известни. Тя е частично обновена, като отново съчетава опита, мъдростта и младостта. Всеки от кандидатите е със своята кауза в името на по-справедливия и по- спокоен живот на гражданите в България. Предстоят многобройни срещи, мероприятия, общувания в социалните мрежи. Старта за промяна към по-доброто бъдеще на България  е даден!“

        Водач на листата е Милко Багдасаров – добре познат на цялата Кърджалийска общественост, човек, когото всички познават като доказан професионалист, организатор и управленец.

       На второ място е д-р Ваня Михалева, стоматолог с доказан авторитет и опит в своята професионална област.

        На трето е председателката на Младежкото обединение на БСП, компютърния специалист инж.Костантина Карабоюкова.

      Следват -  Георги Кючуков, председател на общинската партийна организация в Кърджали,председател на Комисията по образование в Общинския съвет,  младия студент по право Ангел Коджаманов  от квотата на АБВ, Венелин Башев, общински съветник, председател на БСП - Кирково, педагог,  Надежда Тодорова , дизайнер със свой собствен бранд за производство на обувки под марката „ Надит“,   Мария Милушева с частен бизнес в областта на хотелиерството и ресторантьорството,  Мария Стилиянова -  доказан икономист, работи в застрахователна компания  и на десето място  Иван Стойков, директор на СУ “Христо Смирненски“- с. Черноочене. 

Социалистите обещават в своята кампания да заложат на диалогичния и позитивен тон. Те са убедени, че в следващия парламент правителство без БСП е невъзможно. Затова и в  своите разговори, дискусии, социални  мрежи  ще акцентират върху  решенията и отговорите в програмата  на партията, особено върху  предложението за управление на новото правителство в първите  100 дни. БСП  със своите леви политики е готова и знае как да управлява в интерес на гражданите за повишаване на техния жизнен стандарт. Целта  на социалистите е една,  всички заедно да върнем щастливите си усмивки, а Кърджали заеме своето място сред най -успешно развиващите се региони.