БСП отборът – с усмивка за едно по-добро утре

08.11.2021 г.

Несъмнено България има нужда от нов модел на управление, изграждан на база професионализъм, свобода, екипна работа и отговорност към интересите на всеки гражданин. С тази идея БСП излиза на парламентарните избори на 14 ноември с един сплотен отбор от граждани, общественици, професионалисти, силни личности и най-вече добри хора.

Често казваме, че младите носят надеждата, вярата и продължението на всичко хубаво. Доказваме го в нашата листа с няколко имена, съчетаващи младост, опит, изява и постижения.

Костантина Карабоюкова е младежкият лидер на БСП – Кърджали, компютърен инженер и млада майка. Работи като завеждащ компютърен кабинет в СУ „Петко Рачов Славейков“.

Ангел Коджаманов е най-младият в листата на БСП. В момента е студент в Софийския университет „Климент Охридски“, специалност „Право“. Едновременно с това работи в немска компания. Смята, че Кърджали има огромен туристически потенциал, но е необходима нова инфраструктура, а образованието трябва да е основен приоритет в управлението на страната. С младостта и ентусиазма си ще работи точно в тези посоки.

Венелин Башев е учител, завършил специалностите „Културна и политическа география“, „Национална и регионална сигурност“. Председател на Общинския съвет на БСП в Кирково, където е и общински съветник. Занимава се също с производство на биопродукти.

Мария Стилиянова е икономист, работи в застрахователна компания. Завършила е и медицински колеж, както и бакалавърска степен по социални дейности.

В листата на БСП се открояват жените – млади, успешни, доказани професионалисти, със собствена реализация и с гражданска позиция.

Д-р Ваня Михалева е на втора позиция в листата на БСП като представител на гражданската квота. Завършила е дентална медицина и е безспорен авторитет и обичан от пациентите си стоматолог.

Мария Милушева е успешна бизнес дама. Завършила е „Бизнес мениджмънт и банково дело“, занимава се с ресторантьорство като собственик на кафе „Централ“. Нейната кауза от години е изграждането на съвременен приют за бездомни животни в Кърджали. Омъжена, с един син.

Надежда Тодорова е основател, управител и дизайнер на модния бранд Nadit&Nadit. Създава собствен дизайн на обувки, чанти и шалове. Утвърдената марка и многобройните колекции доказват мащаба на работа и инициативността й. Омъжена, с две дъщери.

Георги Кючуков е председател на Общинския съвет на БСП – Кърджали вече 9 години. Пети мандат общински съветник и председател на Постоянната комисия по образование, култура, вероизповедания и международно сътрудничество. Завършил е специалностите „История“ и „Политология“, понастоящем работи като педагогически съветник и учител по история. Лицензиран екскурзовод, с огромен принос за популяризирането на историческите и природните забележителности на Източните Родопи. Женен, с двама сина.

Иван Стойков е председател на партийната организация в община Черноочене. Завършил е специалностите „Педагогика“ и „Инженерна екология“. Дългогодишен директор на СУ „Христо Смирненски“ в с. Черноочене. Женен, с две деца и трима внуци.

Един отбор има нужда от треньор и от капитан, за да постига победи и да върви напред. Това за листата на БСП-Кърджали е Милко Багдасаров! Това име стои на първо място в листата на БСП – Кърджали. Народен представител в 42-то Народно събрание и заместник-председател на комисията по образование в него. Най-дългогодишният областен председател на БСП в страната. Женен, баща на двама сина и дядо на трима внуци.  Повече от 30 години Милко Багдасаров е директор на СУ „Петко Рачов Славейков“ – несъмнено една от най-успешните български образователни институции. Президент е на волейболния клуб „Арда – Кърджали“ и председател на групата общински съветници в местния парламент.

Ние сме семейство, отбор, сплотен екип, с една цел – по-добро утре за Кърджали!