Социалисти от Кърджали зарадваха с козунаци и лакомства възрастни хора, болни и безработни

Представители на младежкото и женското обединение се включиха в традиционната за социалисти кампания “Солидарен Великден“

Традиционно и тази година социалистите в Кърджали се включиха в националната кампания “Солидарен Великден“, по инициатива на председателя на БСП Корнелия Нинова, в подкрепа на социално слаби и хора в неравностойно положение.

На връх Велики четвъртък представители на младежкото и женското обединение на БСП в Кърджали посетиха Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с физически и умствени увреждания, кв. Пазара. Те приятно изненадаха децата и младежите с козунаци и лакомства. Малко след това гостуваха на пенсионерски клуб „Млади сърца“, посетиха Клуба на инвалидите, както и адреси на възрастни хора.

Инициативата „Солидарен Великден“ е в подкрепа и на българските производители,  затова  и раздадените козунаци са произведени от местни фирми.

„В навечерието на най-светлия християнски празник Великден нека подадем ръка, нека подарим един малък жест, изпълнен с топлина и съпричастност на възрастните хора, болните и безработните“ споделят социалистите.

Те поздравяват кърджалийската общественост с предстоящите великденски празници, като им пожелават здраве, щастие и благополучие.