Областният съвет на БСП-Кърджали подреди листата за парламентарните избори

На второ място бе избрана инж. Костантина Карабоюкова – областен председател на Младежкото обединение

Проведе се заседание на Областния съвет на БСП в Кърджали. Гост бе заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров. По време на заседанието бе обсъдена актуалната политическа ситуация в страната и региона, приетите документи на Конгреса и предстоящият старт на предизборната кампания. 

Всички бяха категорични, че е време да мислим единствено за предстоящите парламентарни избори. Очертават се отново тежки избори и ние твърдо трябва да си върнем първите позиции, увеличавайки резултата на БСП. 

Областният съвет си постави за цел БСП да бъде една от първите политически сили в региона на предстоящите парламентарни избори. Бе сформиран и Областен предизборен щаб, в който са включени всички общински председатели.

Социалистите подредиха своята листа за предстоящите парламентарни избори, като на второ място избраха да бъде инж. Костантина Карабоюкова – областен председател на Младежкото обединение. Те запазиха формата на участие на лицата от гражданските квоти от предишните избори За водач на листата отново с най-много номинации и желан от всички  общински организации бе Милко Багдасаров, който поради обществени ангажименти отказа участие ,но остава председател на Областния предизборен щаб.

Малко след заседанието Атанас Зафиров, заедно с членове на Областния съвет, поднесе цветя пред паметника  на  Васил Левски по повод  150-годишнината от неговата гибел.