Проф. Стайкова, БСП: Имаме решения и ще ги изпълним, ние сме алтернативата в тази безпътица

16.03.2023 г.

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ с водач проф. д-р Жени Стайкова и областния председател на БСП-Кърджали Милко Багдасаров се срещнаха  с  граждани от община Момчилград. 

Пред препълнената зала проф. Стайкова говори за социалната политика, водена от БСП, и за състоянието на здравеопазването в национален и регионален мащаб.

Присъстващите споделиха своите виждания по актуални за тях теми от местен, национален и международен характер. Най-дискутирани бяха въпросите, свързани с опазването на здравето, нуждата от достъпна, качествена здравна помощ и липсата на кадри. Акцент поставиха и на ниските доходи на фона на растящата инфлация, както и демографската криза. 

„За тези проблеми имаме решение. Българската социалистическа партия осъществи своите обещания, които даде на българската нация. Много неща се направиха в социалната политика, с които социалистите не подведохме своите избиратели. Напротив - доказахме, че знаем как да го постигнем. Благодарение на нас бяха преизчислени пенсиите и увеличени майчинските надбавки, безплатните детски градини и ясли са факт. БСП е алтернативата на безпътицата.“ Това заяви проф.Стайкова и допълни, че БСП ще продължи да води най-социалната политика.